Αναζήτηση
  • Stelios Lazakis

Τι στο δ%$^ο συμβαίνει με το DogeCoin ?

Ποτέ δεν ήμουν πραγματικά fan κάποιου σπορ , ομάδας κλπ , αλλά τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι βρήκα και εγώ κάτι να ακολουθώ με προσύλωση φιλάθλου ! Το Dogecoin !


Δεν ξέρω πόσο ψηλιασμένοι είστε με το θέμα cryptocurrencies , αλλά το DogeCoin είναι ένα από αυτά.Αν κάνετε ένα online search , θα δείτε ότι πολλοί (mainstream ) κυρίως το χαρακτηρίζουν σαν φάρσα , σαν ένα meme currency , και η εμπλοκή του αγαπημένου μου Elon Musk , συντελεί σε αυτό.


Τώρα γιατί το λένε meme currency , δεν είναι κάτι που θέλω πραγματικά να ασχοληθώ τώρα ( αν και ανοίγει μια τεράστια συζήτηση , που θα ήθελα να κάνω , στο πως η κουλτούρα μας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια - hint : οι εκατομυριούχοι κάποτε φορούσαν gucci loafers και τώρα φορούν sneakers ;-) )


Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι το DogeCoin εχει στις 12/5/2021 ενα market cap περίπου 66 δις , και αν και έφαγε μια κατρακύλα από το USD 0,71 , δείχνει να αντιστέκεται γύρω στο USD 0,50.


Τι σημαίνουν όλα αυτά ; Ότι ζούμε σε έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο και ότι μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι τα fiat currencies - "το πραγματικό χρήμα" ζεί την αρχή του τέλους του , όπως οι εφημερίδες , οι επιστολές τα φίλμ και οι κάρτ ποσταλ.


1 προβολή0 σχόλια